Kurdi Judit és Soós Gábor
Kurdi Judit és Soós Gábor

"Kérd munkádra az Isen áldását, de azt ne kérd, hogy a munkát Ő végezze el helyetted." (Karl Heinrich Waggerl)

Okosságok
 
Menü
 
Program ajánló
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Drót postafiók
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Aktuális

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Angyalszárnyon hóviharban

  2012.12.14. 18:34

December 12-13-i székelyföldi utunkról készült fotók megtekinthetők a képtárban, illetve IDE kattintva.

Meghívó

  2012.10.27. 08:51

Meghívó

  2012.10.15. 09:33

Nagy házalakítás Déván

Kurdi Judit  2012.09.25. 20:30

A Szent Ferenc Alapítvány dévai otthonából érkezett kérést teszünk közzé, de most nem csupán gyűjtést szervezünk. Egy jó kis kaland részese lehet, aki kétkezi munkával is segíteni szeretne. A „nagy házalakítás” októberben kezdődik Déván, az alapítvány egyik fiú családjának szeretnénk igazi otthont teremteni.

Folytatás a Dévai gyerekek menüben, illetve IDE kattintva.

Nyár végi „bögrés” túrák Erdélyben

Kurdi Judit  2012.09.13. 09:36

Tudod, meddig fog élni az én nagytatám? – kérdezi Boti és a kora esti lemenő nap fényétől hunyorogva néz fel rám. No, meddig? – kérdezem vidáman, miközben a többi, körülöttünk ugrándozó apró gyermekre is figyelek fél szemmel. A kisfiú szandálos lábával lábujjhegyre pipiskedik, teljes testét igyekszik minél jobban kihúzni, miközben vézna kis karját egészen magasra, a feje fölé nyújtja. „Ameddig én ilyen nagyon magas nem leszek, azt ígérte, addig fog élni.” Nevetünk mindannyian, bár halványan felmerül bennem, hogy ez a kezembe szorosan kapaszkodó hat éves fiúcska talán az egyetlen élő rokonáról beszél itt nekem. Az öregapjáról, aki megígérte neki, hogy megéli az ő felnőttkorát. Gondolataimból Botond kissé halkabban kimondott kérdése riaszt fel:

- Ugye, akkor már nem kell többé ide visszajönnünk?

Folytatás a "Dévai gyerekek"  menüpontban, illetve IDE kattintva.

Programajánló

  2012.09.08. 19:25

A bögrék célba értek

  2012.09.05. 21:00

 

 

Június elején érkezett Nagyfalusi Éva nevelő kérése Déváról, a gyermekotthonból: a menza úgy kifogyott edényekből, hogy ha a gyerekek inni akarnak, a saját bögréjüket kell levinniük a lakásukból az étkezőbe.

Hála a gondviselésnek, nagyon sokan megmozdultak, gyűjtésbe kezdtek. A Raszter Nyomda Kft. vezetője, Pokorny Vilmos elsőként ajánlott fel egy összeget új bögrék és tányérok vásárlására, de vele egy időben jelentkezett a Nagycsaládosok Országos Egyesületétől Bertalan Angéla régiós titkár, aki a NOE országos levelező listáján tette közzé felhívásunkat. Sokan teljesítették a kérésünket, és tovább küldték a segítség kérő levelet, aminek eredményeként rengeteg felajánlás érkezett, így többek között Gödről, Dunakesziről a fiatal házasok közösségétől, Vámosmikoláról, ahol Bozsai Gábor szervezte a gyűjtést, Budapestről Kádár Anna fáradhatatlan aktivitásának köszönhetően, vagy például Zebegényből, ahol az egyházközség hívei annyi hasznos holmit ajánlottak fel, hogy csak két részletben tudták elhozni hozzánk.

Felhívás!

Soós Gábor  2012.08.30. 15:52

 

 

Kedves Ismerősök, Barátok, Támogatók!

 

2010. júniusában kerültünk kapcsolatba a Dévai Szent Ferenc alapítvánnyal, illetve a Déván található Otthonnal.

Az eltelt két esztendőben egyre inkább a különböző helyekről felajánlott adományok összegyűjtésével, átmeneti raktározásával, szortírozásával, és az Erdély szerte lévő napközikhez, és bentlakásokhoz való eljuttatásával foglalkoztunk.

Bővebben... 

Tábor után – A 2012. évi II. Sződligeti Zenei Tábor utolsó hírlevele

  2012.08.03. 18:15

Elkészült a II. Sződligeti Zenei Tábor és kapcsolódó rendezvényei összegzése. Olvasható a Sződligeti tábor 2012. menüben, illetve IDE kattintva.

A tábor utolsó napjának, a búcsúestnek képei megtekinthetők a képtárban, illetve IDE  kattintva.

II. Sződligeti Zenei Tábor a sajtóban

  2012.07.29. 12:15

A tábor ideje alatt megkeresett Magyar Bertalan a Váci Egyházmegye sajtóreferense, aki riportot készített a "mi kis missziónkról". A cikk rövidített változata nyomtatott formában megjelent az "Egyházmegyei Hírek"-ben, a teljes riport pedig az egyházmegye honlapján olvasható. Megtekinthető IDE kattintva.

A riportot elküldtük Csaba testvérnek, így felkerült az alapítvány honlapjára is: megtekinthető IDE kattintva.

Frigyesy Ágnes újságíró a Dunakanyar Régói c. lapnak készített velünk interjút, a cikk elolvasható a publikációk menüben, illetve IDE kattintva.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Az idő
 
Látogatások száma
Indulás: 2010-05-04
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Erdélyország
 
Tartalom

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints